HÍRÖS Tetőfedő

Minőségi tetőfedések több mint 20 év tapasztalattal!

20 év tapasztalattal!

HÍRÖS Tetőfedő

Családi vállalkozásunk generációk óta foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkák kivitelezésével. Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy folyamatosan biztosítsuk megrendelőink elégedettségét. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a tetőfedésben, tetőjavításban, szigetelésben, valamint különböző bádogos munkákban.

Image
Korcolt lemezfedés
Image
Palatető felújítása - fedés
Image
Cseréplemezes tetőfedésünk
Image
Cseréplemezes tetőfelújítás
Image
Cseréplemezes tetőfedésünk
Why choose Us?

Generálkivitelezési szolgáltatásaink

Díjtalan árajánlat

Helyszíni felmérésünket követően ingyenes árajánlatot biztosítunk.

Anyagbeszerzés

Teljes anyagbeszerzés intézését, szállítását vállaljuk.

Márkakivitelezés

Ács, bádogos, tetőfedő munkák a gyártók ajánlásaival.

Kiszámíthatóság

Munkáinkat határidőre, garanciálisan elvégezzük.

Kárelhárítás

Viharkárok és egyéb károk javítása a legrövidebb időn belül.

Garancia

10 év munka garancia tetőfedéseinkre.

A Hírös Tetőfedő évtizedek óta szolgálja ügyfeleit, elkötelezve a minőségi tetőfedés iránt. Válasszon minket és nem csak háza, hanem az épület környékén található kiegészítő építmények is igényesen kivitelezettek és esztétikusak lesznek annak érdekében, hogy Ön otthona minden szegletében jól érezze magát!

Csapatunk létszáma
Bádogos kivitelezés
Elégedett ügyfél
Ipari tetőfedéseink

Az ingyenes felmérést követően 24 h-n belül részletes ajánlatot küldjünk a munkával kapcsolatban, amely tartalmaz egy várható ütemtervet is, hogy pontosan tudja tervezni mind a költségeket, mind a határidőket. A munka megkezdése előtt szerződést kötünk, amelyben a kivitelezéshez kapcsolódó összes részlet megtalálható, Igy biztosan úgy lesz a munka elvégezve ahogy Ön szeretné.

A szerződés aláírását követően minden fontosabb munkafázis elött tájékoztatjuk Önt az aktuális állapotról, egyeztetetünk a várható feladatokról.

Mikor a munka elkészül, részletes átadás átvételi jegyzőkönyv ben rögzítjük a feladat befejezését. Közösen átnézzük a munkaterületet, ellenőrizzük a gépek berendezések működőképességét, átadjuk a szükséges további jegyzőkönyveket és megmutatjuk az esetleges berendezések használatát

Amennyiben minket választ háza tetőfedésére, egy magas színvonalú szolgáltatást kap megfizethető áron. Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat és a legnagyobb tisztelettel kezeljük ügyfeleinket.

Teljes körű tetőfedő szolgáltatás

Vállaljuk új és régi tetők fedését, felújítását. Legyen szó cserepes tetőfedésről, cserepeslemezről, trapézlemezről, zsindelyes, palatetős fedésről vagy akár korcolt lemezfedésről számíthat a szaktudásunkra. Tudjon meg többet...

 • Clients
 • Clients
 • Clients
 • Clients
 • Clients
 • Clients
Tetőfedő csapatot keres? A Hírös Tetőfedő várja megrendelőit

Profi és precíz munka!

"Rendkívül elégedett vagyok a Hírös Tetőfedővel! A kivitelezés nem csak gyors, de nagyon precíz is volt. Csak ajánlani tudom őket!"

User

Kis Gábor

Háztulajdonos

Olyan mint egy álom!

"Azbesztes palatetőnket újjítottuk fel Gerard cserepeslemezzel. A bontás után a tetőszerkezet megerősítése is remekül ment. A végeredmény pedig gyünyörű!"

User

Morai Alíz

Háztulajdonos

Fontos volt az ár!

"A cserepeslemezes tetőfedés miat nem kellett hozzányúlni a régi tetőszerkezethez, azonnal fel tudták szerelni az új tetőt a régire."

User

Aradi Ferenc

Háztulajdonos
Profi tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén
Bottom Trust

Miért válasszon minket?

Vállalkozásunk évtizedek óta szolgálja megrendelőit.
 • Biztos céges háttér, szerződés.
 • Kivitelezői felelősségbiztosítás.
 • Garancia az elkészült munkákra.
 • Teljes anyagbeszerzés ügyintézés.
 • Gyors és részletes árajánlat.