Sík vagy hullámpala tetők felújítása akár 5-14 nap alatt már 4 500 Ft/nm munkadíjjal!

Elöregedett palatetők felújítása! Minőségi kivitelezés, garanciával, már akár 1 hét alatt. Bontással és bontás nélkül is. Kérjen ajánlatot most!

INGYENES ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Igyenes árajánlatkérés itt.

Palatetők felújítása

Sík és hullámpala felújítás bontással vagy bontás nélkül cserepeslemezes vagy bitumenes lemezzel, több évtizedes szakmai tapasztalattal az ország egész területén.

Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás

Az árban benne van!

Díjmentes helyszíni felmérés: A helyszíni felmérés során felmérjük az Ön igényeit, válaszolunk a feltett kérdésekre.

  • Építőanyagok beszerzése.
  • Anyagok helyszínre szállítása.
  • Gyors és szakszerű kivitelezés.
  • Bontási hulladék elszállítása.
  • Munkaterület eltakarítása.

Számunkra, nincs túl kicsi vagy túl nagy projekt!

Cégünk nagyszámú szakképzett munkaerővel az ország teljes területén vállal ács, tetőfedő és bádogos munkákat. Nincs olyan, hogy túl kicsi vagy túl nagy projekt.

Sík és hullámpala felújításának menete.

A hullámpala tetők felújítása cserepeslemezzel.
Hullámpala felújítása bitumenes lemezzel.
A bitumenes lemezfedés könnyű, rendkívül rugalmas és tökéletesen vízzáró, így gond nélkül megoldja a beázási problémák. Ezen kívül jégnek és esőnek is ellen áll és jól tűri a magas hőmérsékletet is! Mivel a tető felújítása bontás nélkül zajlik, így a bontással ellentétben, nem keletkezik veszélyes hulladék és annak költsége is megtakarítható. Tökéletes megoldás a tető beázások megszüntetésére! Hullámpala hő-, és csapadékvíz elleni szigetelésére!
Kell-e félni a pala azbeszt tartalmától?
Miért lehet jó választás a cserepeslemezes fedés?
Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás